Finansiering

Vi tilbyr flere typer finansiering av komplette solcelleanlegg gjennom DNB og Svea

Ved kjøp av våre solcelleanlegg kan kjøpet finansieres på ulike måter. Snakk med oss om du er usikker på hvilke finansiering som passer best for deg.

  Enebolig med solceller på flere tak

  Grønne lån fra DNB

  Gjennom vår samarbeidsavtale med DNB kan du kvalifisere til Miljølån eller Grønt Forbrukslån, med ekstra gunstige betingelser.

  Hva er Miljølån?

  Et miljølån er ett tilleggslån for deg som skal gjennomføre energieffektive tiltak på bolig ellerhytte. Lånet gir deg DNBs beste rente og muligheter for fleksibel nedbetaling og avdragsfrihet.

  Lånet tilbys med sikkerhet i din bolig eller hytte. Du kan låne inntil 300.000 kr, opptil 85% av boligens verdi og din samlede gjeld kan i utgangspunktet ikke være mer enn fem ganger din inntekt. Standard nedbetalingstid er 10 år.

  Er du allerede boliglånskunde i DNB eller flytter boliglånet til DNB, så får du 0,00% rente ut 2024. Etter utløp av renterabatten går du over til ordinære miljølånsbetingelser.

  Priseksempel Miljølån

  Rente til 31.12.2024: 0 %.

  Renten vil fra 1.1.2025 være lik veiledende rente for Grønt boliglån.

  Nom. rente fra 5,04 %, eff.rente fra 5,23 %. Annuitetslån kr 2 000 000 o/25 år. Terminbeløp kr 11 803 pr mnd. Kostnad kr 1 544 090, totalt kr 3 544 090.

  Hva er Grønt Forbrukslån?

  Et Grønt Forbrukslån er et lån uten sikkerhet til energieffektive tiltak. Det vil si at du slipper å stille sikkerhet i egne eiendeler for å låne penger. Det gir høy frihet, men ikke helt uten ansvar. Du betaler rente av den kreditten du har benyttet til enhver tid.

  DNB tilbyr to typer lån, Miljølån og Grønt Forbrukslån. Hva som passer deg best, finner du ut i en uforpliktende samtale med en rådgiver fra DNB.

  Priseksempel Grønt Forbrukslån

  Nom. Rente 7,0%, eff.rente 7,45%. Kr. 100.000 over 5 år. Kostnad kr. 19.401, -, totalt kr. 119.401, -

  Finansiering i DNB - Hvordan fungerer det?

  Du melder din interesse for Miljølån eller grønt forbrukslån underveis i bestillingsprosessen. Dette avtaler du med din kontakt hos Solcellekraft.

  Rådgiver i DNB tar kontakt for en uforpliktende samtale for å avdekke behov og mulighet for å få lån og for å finne den beste løsningen for ditt ønske og din situasjon

  Landlig enebolig med solcellepanel på taket

  60 måneders delbetaling fra Svea

  Betal når det passer deg best – du kan utsette betalingen eller søke om delbetaling gjennom Svea. Kjøp komplett solcelleanlegg nå, og betal i det tempoet som passer deg.

  Du søker enkelt online, og signerer selv med BankID. Ingen spørsmål fra ansatte, ingen kredittkort og ingen lånetilbud i etterkant.

  Enklere. Raskere.

  1. Søk selv her eller snakk med en av våre selgere.
  2. Få svar med en gang
  3. Signer med BankID

  Identifiser deg med BankID og velg kampanjen som passer deg.

  Søknaden din er tilgjengelig her.

  Priseksempel 60 mnd. delbetaling

  Nom. Rente 7,9%, eff.rente 10,24%. Kr. 100 000 over 5 år.
  Etableringsgebyr: 599,-
  Termingebyr: 75,-
  Totalt: 126 471,-

  Så enkelt er det.

  Søknaden forutsetter en kredittsjekk, som gjøres med en gang. Du kan enkelt søke selv i fred og ro, uten at butikken får beskjed dersom du mot formodning skulle få et avslag. Når kredittsjekken er godkjent velger du den nedbetalingstiden som passer deg best. Både beløp og nedbetalingstid kan endres i etterkant. Deretter gjenstår det kun å signere med BankID, og vise godkjenningen i kassen – så ordner de med resten. Dersom du ikke ønsker å benytte deg av tilbudet om delbetaling likevel, trenger du ikke å gjøre noe.

  Svea sender deg faktura i henhold til nedbetalingstiden du har valgt, når butikken har aktivert avtalen. Du får første faktura midt i påfølgende måned, etter du har mottatt tjenesten/varen.