Enebolig med solceller på taket

Om oss

Solcellekraft er totalleverandør av komplette solcelleanlegg for private boliger og næringsbygg.

Solcellekraft er en totalleverandør av komplette solcelleanlegg. Det betyr at vi leverer solcellepaneler, invertere og monteringsytstyr, gjør prosjektering og kvalitetssikring av anlegg, sørger for nødvendige søknader, godkjennelser og dokumentasjon, og sikrer at montering og elektrisk arbeid gjøres av kvalifiserte fagfolk.

Solcellekraft har siden oppstarten i 2017 blitt en av makedets ledende aktører på komplette solcelleanlegg. Fra solfylte Bergen har vi montert over 2100 anlegg over hele landet. Dette har ikke bare bidratt til produksjon av ren energi for økonomisk bevisste kunder, men også hjulpet private og bedrifter å gjennomføre det grønne skiftet ved å være mer selvforsynt med strøm.

Solceller på taket av et næringsbygg på Haugalandet

Viktige milepæler

 • 2017 - Selskapet ble stiftet
 • 2018 - Første år med drift og første forhandlersamarbeid
 • 2019 - Første offentlige anbud vunnet
 • 2020 - Registrert i Elvirksomhetsregisteret
 • 2021 - Sertifisert med ISO 9001 og ISO 14001
 • 2022 - Eventyrlig vekst og beste år i selskapets historie
 • 2023 - Samlet hele selskapet i egne lokaler på Straume, Sotra
DCC Energy

En del av noe stort

Solcellekraft er en del av DCC plc.

DCC er et ledende internasjonalt selskap innen salg og markedsføring. Vi tilbyr løsninger verden trenger innenfor tre sektorer i endring: Energi, helse og teknologi. Vi anskaffer, forbedrer og utvikler differensierte virksomheter.

Vi viderebringer våre verdier til våre virksomheter i 22 land på fire kontinenter, og gir våre 16 000 ansatte mulighet til langsiktig verdiskaping – for våre aksjonærer, kunder, samfunnet og planeten. Verden trenger renere energi for alle.


  Bergen sett fra Fløyen

  Slik jobber vi med åpenhetsloven

  Åpenhetsloven stiller krav til at vi aktivt vurderer og reduserer risikoer knyttet til menneskerettighetsbrudd og anstendige arbeidsforhold i vår leverandørkjede, gjennom å foreta aktsomhetsvurderinger.

  Solcellekraft har en åpen dialog med sine leverandører om hvordan de arbeider for å sikre anstendige arbeidsforhold for sine medarbeidere og har en tydelig ambisjon på at man skal behandle ansatte med respekt og verdighet.


  Solcelleanlegg på taket av Steffi Støvo på Sotra

  Referanseprosjekter

  Her kan du se noen av de over 2000 anleggene som vi er stolte over å ha levert til kunder i hele landet.