Om oss

Vår kompetanse er solcelleanlegg og strømleveranse.

Våre anlegg er en langsiktig investering. Planlegging, tilpasning av gode og varige installasjoner stiller høye krav til erfaring og teknisk kompetanse. Derfor har vi samlet et team av ingeniører og prosjektledere som har sterk kompetanse på solenergi.

Dette teamet styrker vi kontinuerlig med medarbeidere og samarbeidspartnere som lager gode løsninger og setter nye standarder for våre kunder. 

Big Tree

Vårt team

Vi har de riktige menneskene bidrar for å skape ren energi. Vi utvikler teamet kontinuerlig for å sikre at de som kan bidra til vår visjon og våre verdier. Vi tar ansvar for leveranser, men tar også vare på hverandre. Ved å benytte flere organisasjoner, med unik kompetanse på sine områder, får vi resultat som vi er stolte av. Vi sikrer at våre kunder får de beste ressurser til å gjøre jobben. 

Gode partnere

Solcellekraft jobber tett sammen med lokale partnere og internasjonale leverandører. Derfor kan kundene forvente at kun gode løsninger leveres. Solceller skal ha en lang levetid.  En slik levetid kan man bare få når løsningene er gjennomtenkte og installert på riktig måte. Solcellekraft jobber kontinuerlig for å videreutvikle sine produkter, både på solcelle anlegg og kraft kjøp og salg slik at kvaliteten er riktig til enhver tid.

Vi har flere produkt, som kan tilpasses dine ønsker og behov.

  • Komplette solkraftverk
  • Ladestasjon for El-biler hjemme
  • Strømleveranse
  • kjøp av overskudd strøm fra våre kunder
  • Se vår produktliste for komplett oversikt

Vi er en aktiv samarbeidspartner for solcelleanlegg i Europa.

House With Battery And Panels