Kampanjebilde - solceller på hardangerbadet

Vi hjelper bedrifter fra forbruk til overskudd

Lave priser og gode støtteordninger gjør at det aldri har vært mer lønnsomt å investere i solkraft

Velg en solid og trygg partner

Solcellekraft er totalleverandør av komplette solcelleanlegg. Med over 2500 anlegg installert over hele landet har vi god kompetanse og erfaring fra alle typer bygg og ulike lokale forhold, og har siden oppstarten blitt en av landets ledende aktører.

Spar penger med egenprodusert strøm

Den 1. oktober 2023 ble det mulig for yrkesbygg og sameier å selge egenprodusert strøm videre til leietakere på samme adresse uten fordyrende nettleie og avgifter fra strømselskapene. Dette sikrer god lønnsomhet.

Ta kontakt så kan vi vise hvordan du kan komme i gang


Enova-støtte øker lønnsomheten ytterligere

Enova tilbyr nå to gunstige støtteordninger for yrkesbygg med et potensial for energiforbedring. Ikke bare kan du få støtte til energikartlegging, men du kan også få dekket opp til 30% av kostnaden ved installering av solceller.

Lurer du på hvordan? Ta kontakt så hjelper vi deg gjennom prosessen. Vi sikrer at din bedrift får støtten den har krav på og energitiltak som virkelig monner.


  Styrker bedriftens klima- og lønnsomhetsregnskap

  Solceller er lønnsomme både på kort og lang sikt. I dag har solceller en lengre levetid og lavere vedlikeholdskostnader enn tidligere, som gir god lønnsomhet. I tillegg bidrar de nye støtteordningene og reglene for salg av overskuddstrøm til en raskere inntjening.

  En investering i solceller bidrar også positivt til bedriftens klimaregnskap. Ikke bare kan bedriften din driftes på ren, egenprodusert energi, men du kan også selge strømmen videre til leietakere på samme adresse.


   Mange bedrifter har allerede investert i solceller

   Vi har hjulpet mange bedrifter med å gå fra forbruk til overskudd. Her kan du se noen av våre prosjekter.

   Prtrett av Nils-Arne Lie

   Kontakt oss

   Nils-Arne Lie
   Daglig leder

   Telefon: 932 20 100
   E-post: nils@solcellekraft.no

   Anders Lie
   Salgssjef

   Telefon: 464 20 610
   E-post: anders@solcellekraft.no