Kampanjebilde - solceller på hardangerbadet

Vi hjelper bedrifter fra forbruk til overskudd

Lave priser og gode støtteordninger gjør at det aldri har vært mer lønnsomt å investere i solkraft

Beregn overskuddet ditt

Å produsere egen energi er lønnsomt. Vår beregning viser hvor mye du kan tjene på investeringen

Eksempel på et flatt tak på 1100m2 gir en strømpris inklusiv nettleie på mellom 19 og 30 øre avhengig av støttebeløp. Gjør en beregning på din adresse så kontakter vi deg med en detaljert utregning.

Solcelelanlegg på taket av et næringsbygg

Nå kan bedriften din tjene penger på strøm

Den 1. oktober 2023 ble det mulig for yrkesbygg og sameier å selge egenprodusert strøm videre til leietakere på samme adresse uten fordyrende nettleie og avgifter fra strømselskapene.

Ta kontakt så kan vi vise hva du kan tjene


  Enova-støtte øker lønnsomheten ytterligere

  Enova tilbyr nå to gunstige støtteordninger for bygninger med et potensial for energiforbedring. Det betyr at du kan få dekket opp til 30% av kostnaden ved installering av solceller.

  Vi kan hjelpe deg gjennom hele prosessen for å sikre at bedriften din får støtten den har krav på og energitiltak som virkelig monner.


   Bergen i solnedgang

   Styrker bedriftens klima- og lønnsomhetsregnskap

   Solceller er lønnsomme både på kort og lang sikt. I dag har solceller en lengre levetid og lavere vedlikeholdskostnader enn tidligere, som gir god lønnsomhet. I tillegg bidrar de nye støtteordningene og reglene for salg av overskuddstrøm til en raskere inntjening.

   En investering i solceller bidrar også positivt til bedriftens klimaregnskap. Ikke bare kan bedriften din driftes på ren, egenprodusert energi, men du kan også selge strømmen videre til leietakere på samme adresse.


    Mange bedrifter har allerede investert i solceller

    Vi har montert snart 2500 solcelleanlegg over hele Norge, og hjulpet mange bedrifter med å gå fra forbruk til overskudd. Bli bedre kjent med hvem de er, og hvilken effekt de produserer.

    Prtrett av Nils-Arne Lie

    Kontakt oss

    Nils-Arne Lie
    Daglig leder

    Telefon: 932 20 100
    E-post: nils@solcellekraft.no

    Anders Lie
    Salgssjef

    Telefon: 464 20 610
    E-post: anders@solcellekraft.no