Enebolig med solceller på taket

Spar penger med solceller på taket

Det har aldri vært mer lønnsomt å investere i solceller! Lag en beregning her og se pris, produksjon og besparelser med en gang

2500
solcelleanlegg montert
30 GWh
forventet årlig produksjon
9000 tonn
CO2 spart per år
Flatt tak sett ovenfra med solcelleanlegg installert

Vi monterer solceller på tak over hele landet

Vi leverer komplette solcelleanlegg til private og bedrifter på alt fra boliger og hytter til næringsbygg og andre egnede flater. Gjennomsnittlig leveringstid fra bestilling til anlegget produserer strøm er 4 til 6 uker.

Med over 2000 anlegg montert har vi god erfaring med alle typer anlegg og vet hva som fungerer under norske forhold.


Integrerte solcellepanel på taket av Odd Fellow i Bergen

Integrert solcellepanel for et penere resultat

Integrerte solcellepaneler har blitt stadig mer populære blant kunder som verdsetter et estetisk tiltalende resultat når de investerer i solenergi. Disse panelene, også kjent som solcelletak, gir ikke bare en bærekraftig energiløsning, men de integreres også sømløst i taket for å skape et pent og enhetlig utseende.

Ved å velge integrerte solcellepaneler, viser du ikke bare engasjement for et pent utseende, men også for klima og miljø.


  Komplett solcelleanlegg montert på taket av Hardangerbadet

  Vi hjelper bedrifter fra forbruk til overskudd

  Lave priser og gode støtteordninger gjør at det aldri har vært mer lønnsomt å investere i solkraft. Vår beregning viser hvor mye du kan tjene på investeringen

  Hus med rødt tak og solcelleanlegg

  Vi tilbyr flere typer finansiering gjennom DNB og Svea

  Ved kjøp av komplett solcelleanlegg kan kjøpet finansieres på ulike måter. Snakk med oss så hjelper vi deg å finne den finansieringen som passer best for deg.