Solceller på enebolig

Gode priser på komplett solcelleanlegg for alle Flogas-kunder

Flogas logo

Vårt nye søsterselskap Solcellekraft AS ble nylig kåret til årets nasjonale Gaselle av DN og det feirer de med å gi gode priser på solcelleinstallasjoner til alle Flogas-kunder i hele Norge!

Ovenfor får du et skarpt tilbud på under ett minutt.


  Solceller på næringsbygg

  Hvorfor er solceller lønnsomt?

  Prisene på solcellepaneler har falt kraftig det siste året
  Produksjonen av solceller har økt globalt samtidig som høyere rente har ført til lavere investeringsvilje med det resultatet at produsentene har måttet dumpe prisene.


  Pris per kWh for egenprodusert strøm er lavere enn forventet fremtidig strømpris
  Både Statkraft, Statnett og NVE forventer at etterspørselen etter strøm vil øke kraftig og at Norge dermed vil være en netto importør i 2027.

  Du betaler ikke nettleie på egenprodusert strøm som du benytter selv
  Du vil nå spare ca. 50 øre/kWh, som forventes å øke med økende investeringer i nettkapasiteten.


  Fast lav pris på egenprodusert strøm i sommerhalvåret
  Regjeringen kommer nok ikke til å gi bedrifter strømstøtte. Men om du investerer i solceller sikrer du fast pris på strømmen i hele anleggets levetid og reduserer risikoen for volatile priser.

  Støtteordninger kan redusere investeringsbeløpet med inntil 30%
  Bedrifter, boligselskap og borettslag anbefales Enovas nye støtteordning for energieffektivisering der investeringen kan subsidieres med inntil 30%. Privatpersoner får inntil 32.500kr i investeringsstøtte fra Enova


   Solcelleanlegg på Arna bruk

   Vårt nye søsterselskap Solcellekraft AS er et av Norges ledende solcelleselskap
   Solcellekraft tilbyr nøkkelferdige leveranser utført av erfarne fagfolk med ISO-sertifisert kompetanse som tilfredsstiller alle myndighetskrav til el-sikkerhet, brannsikkerhet, montasje og dokumentasjon.

   Velg et seriøst selskap i en jungel av aktører som tilbyr solceller
   Det irske selskapet DCC plc som eier Flogas Norge AS gjennomførte sommeren 2023 en grundig Due Diligence av Solcellekraft AS og kjøpte i september 100% av aksjene fordi vi ble overbevist om at Solcellekraft AS driver profesjonelt, med kvalifiserte ansatte i alle ledd.

   Gode garantiordninger
   Avhengig av hvilke paneler du velger vil du få mellom 10 og 30 års garanti på panelene og 10 år på resten av installasjonen. Garantien er verdt mer når den gis av et solid selskap med sterke eiere i ryggen. Solide eiere garanterer for langsiktighet og kvalitet.


    Takmonterte solceller gir billig og forutsigbar pris på strøm i flere tiår fremover og er verken konfliktfylt arealmessig eller tidkrevende å installere. Regjeringen har derfor foreslått at det skal produseres 8 TWh med ny fornybar strøm fra solceller i 2030 hvilket betyr at markedet for installasjon av solceller kommer til å øke kraftig. Dette ambisiøse målet vil vi i Flogas bidra til at nås og det gjør vi ved å gi deg markedets beste tilbud på solceller!

    Flogas’ visjon om «Fornybar energi til alle» kan du lese mer om her.